Plts Naam speler Totaal + + + 1 Nick van Rossum 61,35 + + + 2 Michel de Jongh 44,27 + + + 3 Raymond Deenstra 40,97 + + + 4 Nick den Ouden 39,50 + + + 5 Sebo Woldringh 33,18 + + + 6 Cees Thomas 31,96 + + + 7 Willem Vos 28,90 + + + 8 Peter van Essen 27,73 + + + 9 Marcel Mouritz 25,64 + + + 10 Rein Akkerman 25,03 + + +

DE PHONS SCOORT OP BENTWOUD!

 

Bentwoud1.png

Alphons Peters pakt weer eens een lijstje, designed by www.thewhitelist.nl. Hij wint een shirt van www.possen.nl na wat passen en meten. Tweede werd Michel de Jonghen derde prijs winnaar Sebo, die wijn mag proeven, nodigt hem uit voor een hapje. De Longest was ook voor Michel en Michel sloeg ook de Neary ( nu wel een birdie gemaakt hoop ik ). Na al die flesjes  www.vino-tuyyo.com weet hij de AA hopelijk te vinden. Bentwoud was een nieuwe baan met een gek clubhuis. Er waren helaas wat late afzeggers en een no show. Maar de leiding wist het wel weer te fixen. Gelukkig bleven er na het rondje nog wat leden gezellig plakken.

Bentwoud3.png

Nr4.png

Nmmr 2.png

Bentwoud 2017, het werd ook wel weer eens een keer tijd.

De dag en reis naar Zuid Holland begon wat rommelig,constant werd je voor de keuze gesteld je navi te volgen of toch de tientallen gele borden met een A, E of O te volgen vanwege de werkzaamheden.

Uiteindelijk goed en op tijd aangekomen op een mooie en goed onderhouden baan en een modern clubhuis. Bij aankomst bleek dat de kleine groep van de dag verder werd ingekort met twee spelers zodat er 13 deelnemers over bleven. Het motto voor de dag was eigenlijk nu of nooit meer.

Iedereen van ons kent dat gevoel wel op de eerste hole meteen een profi te moeten slaan omdat je afslag diep in de rough beland is,daar gaan we weer.Het werd letterlijk en figuurlijk een gevonden 3 punter ipv een streep omdat Sebo mijn eerste bal vond,blijft altijd een lekker begin als je rekening hebt gehouden met een streep. Na 7 holes en 17 punten vol vertrouwen voor de eerste keer de driver uit de tas op 8 en 9,het resultaat 2 strepen.

De tweede negen toch maar weer rustig begonnen met het houten vijfje uit de dertiger jaren wat toch resulteerde in 32 punten over 17 holes, er van uitgaande dat dit ook in dit kleine gezelschap niet genoeg zou zijn voor de overwinning toch maar weer de driver uit de tas op 18 en vol in de aanval. Het resultaat, mijn derde streep van de dag.

Dat de 32 punten genoeg waren voor de overwinning had ik zelf ook niet gedacht maar de 12 punten zijn bijzonder welkom na al die jaren, ook al zal ik het noch jaren moeten horen dat het deelnemersveld zo klein was. De kleine potjes moet je ook winnen zal ik maar zeggen. Sebo en Adri, die op 17 ook een belangrijke rol had door het vinden van een bal, hartelijk dank voor het leuke rondje en Sebo met zijn resultaat doorgestoomt naar de eerste plek bij de POTY is ook niet mis.

Als voetballiefhebber was het toch ook wel een vreemde en kenmerkende dag, een WK kwalificatiewedstrijd in Amsterdam en niemand die er eigenlijk nog echt in geïnteresseerd is en ook tijdens het eten met de over gebleven 8 man werd er met een schuin oog naar het scherm gekeken, overigens was ik met mijn keuze bij het eten minder gelukkig dan bij de keuze van mijn houten 5.

Na de wedstrijd in escorte naar huis, wegversperringen werden genomen alsof ze niet bestonden en voor het donker thuis zodat de kinderen voor hun eerste schooldag het lijstje nog konden bewonderen. Het lijstje blijft toch nog steeds het mooiste prijsje!!

Groet en tot volgende week, Alphons

UITSLAG

1 Alphons Peters 32

2 Michel de Jongh 30

3 Sebo Woldrigh 30

4 Wilfred Mooi 30

Erik Smit 29

6 Hans v/d Putten 29

7 Raymond Deenstra 27

8 Pieter Sandberg 24

9 Adri Reusink 23

10 Michel Tugendhaft 22

DNF Willem Ossekoppele